Tennis taula

El rival del CER per mantenir-se a la superdivisió no es presentarà perquè els seus jugadors russos no poden viatjar

El rival del Robin Prisco CER l’Escala per la permanència a la superdivisió, el conjunt granadí del Covirán Huétor Vega, ha comunicat que no es presentarà a jugar el partit de tornada perquè els seus dos jugadors russos no poden viatjar per culpa de la invasió russa d’Ucraïna. Aquest partit s’ha de jugar demà a les cinc de la tarda a les instal·lacions del CER l’Escala. El conjunt escalenc i l’arbitre es presentaran per fer l’acte del partit i quan es confirma l’absència del conjunt andalus es confirmarà la permanència del CER l’Escala a la màxima categoria.

L’equip andalús ja va comunicar tant a la federació espanyola com al club empordanès que no es presentarà. Els seus dos jugadors russos Nikita Artemenko i Andrey Popov no poden fer el desplaçament i el conjunt granadí ha considerat que no es pot presentar. El partit d’anada va acabar amb un empat (3-3) i Nikita Atemenko va sumar dos punts i Andrey popov un.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)