Tennis taula

Certificar la permanència

Tennis de taula. El rival del CER l’Escala en la superdivisió diu que no es presentarà perquè els seus jugadors russos no poden viatjar. El Tramuntana té un clar avantatge en la tornada

El Robin Prisco CER l’Escala en la superdivisió masculina i el Tramuntana Figueres en la superdivisió femenina poden certificar avui la permanència en la màxima categoria estatal. Tots dos afronten la tornada del play-off de descens a casa. El rival del Robin Prisco CER l’Escala, el conjunt granadí del Covirán Huétor Vega, va comunicar que no es presentarà a jugar el partit de tornada perquè els seus dos jugadors russos no poden viatjar per culpa de la invasió russa d’Ucraïna. Aquest partit s’havia de jugar avui a les cinc de la tarda a les instal·lacions del CER l’Escala. El conjunt escalenc i l’arbitre es presentaran per fer l’acta del partit i quan es confirmi l’absència del conjunt andalus se certificarà la permanència del CER l’Escala en la màxima categoria. L’equip andalús ja va fer saber a la federació espanyola i al club empordanès que no es presentaria. Els seus dos jugadors russos Nikita Artemenko i Andrei Popov no poden fer el desplaçament i el conjunt granadí ha considerat que no es pot presentar a jugar. El partit d’anada disputat en terres andaluses va acabar amb un empat (3-3) i Nikita Artemenko va sumar dos punts i Andrei Popov un per al conjunt de Huétar Vega.

En la superdivisió femenina el Tramuntana Figueres també podria certificar la permanència aquest matí (11 h) en el partit que l’enfronta a l’Universidad de Burgos RM Terán. En el partit d’anada que es va jugar a Burgos el conjunt empordanès va aconseguir la victòria per un clar 0-4. En aquest de tornada al conjunt empordanès li serveix fins i tot una derrota per la mínima per assegurar, en la temporada del seu debut, continuar a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)