Tennis taula

L’Asisa Borges Vall inicia demà la semifinal del ‘play-off’ pel títol de la superdivisió

El Girbau Vic ajorna l’enfrontament amb l’UCAM Cartagena fins el 17 d’abril

L’Asisa Borges Vall inicia demà la semifinal del play-off pel títol de la superdivisió visitant la sala de joc de l’Hortitec Alzira (19 h). El conjunt de les Garrigues buscarà un bon resultat per afrontar amb més garanties d’accedir a la final en la tornada que es disputarà a Les Borges Blanques el 8 d’abril. L’altre semifinal la disputaran el Cajasur Priego i l’Arteal Santiago.

En la superdivisió femenina el Girbau Vic ha de jugar la semifinal pel títol contra l’UCAM Cartagena però com que el conjunt murcià ha de jugar la final de la copa d’Europa, el partit d’anada es jugarà el 17 d’abril a la sala de joc del conjunt osonenc i el de tornada el 19. L’altre semifinal femenina si que comença aquest cap de setmana i l’Almendra Francisco Morales rep el Tecnigen Linares diumenge al matí.

El Reus Ganxets Miró jugarà dissabte l’anada dels partits pel cinquè al vuitè lloc visitant el Hujase Jáen Paraíso Interior. La tornada es disputarà el 9 d’abril a Reus

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)