Tennis taula

L’Asisa Borges Vall guanya l’Alzira (2-4) en l’anada de la semifinal de la superdivisió

El divendres 8 es disputarà el partit de tornada

L’Asisa Borges Vall s’ha avançat en la semifinal de la superdivisió al guanyar a la sala de joc de l’Hortitec Alzira per 2-4. El conjunt de les Garrigues s’ha avançat amb un 0-2 amb les victòries de Marc Duran contra Amir Hoadei (1-3) i de Viktor Brodd enfront Jose Carlos Guillot (0-3). Joan Masip ha cedit el primer punt en perdre per 3-1 contra Mathieu de Saintilan i en el següent encontre Viktor Brodd s’ha situat amb un 0-2 i ha pogut donar el triomf al seu equip, però Amir Hoadei ha remuntat, s’ha imposat per 3-2 i ha situat el 2-2 en el marcador general.

Marc Duran ha tornat a donar avantatge al Borges al superar per 1-3 Mathieu de Saintilan i Joan Masip ha sumat el punt de la victòria en imposar-se per 0-3 a Jose Carlos Guillot. El partit de tornada es jugarà el divendres 8 a les 18.00 h a les instal·lacions del conjunt de Les Borges Blanques.

En l’altre semifinal l’Arteal Santiago ha guanyat per 4-2 el Priego de Còrdova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)