Tennis taula

El Girbau Vic és eliminat en la semifinal de la lliga de la superdivisió per l’UCAM

Ha estat derrotat en l’anada (1-4) i en la tornada (4-1) jugats en dos dies pel conjunt de Cartagena, recent campió de la copa d’Europa

El Girbau Vic ha estat eliminat en la semifinal del play-off pel títol de lliga de la superdivisió per l’UCAM Cartagena, que l’ha derrotat tant en el partit d’anada i de tornada disputats en dos dies. Aquest cap de setmana el conjunt osonenc –actual campió de lliga–, va perdre en les seves instal·lacions per 1-4 amb Charlotte Carey sumant l’únic punt, i avui ha estat derrotat en la tornada per 4-1. El conjunt de Cartagena que acaba de guanyar per quarta vegada la copa d’Europa, s’ha mostrat superior en els dos enfrontaments.

En el partit d’aquest matí Sofia-Xuan Zhang ha guanyat el primer partit contra Maria Xiao (1-3), però després l’UCAM s’ha imposat en els següents quatre enfrontaments de manera consecutiva. L’UCAM Cartagena es jugarà el títol de la superdivisó contra el Tecnigen Cartagena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)