Waterpolo

El Barceloneta jugarà la final a vuit si guanya el Brescia

Waterpolo. Rep el primer del seu grup de la lliga de campions (20.25 h)

El Zodiac Atlètic Barceloneta es classificarà per a la final a vuit de la lliga de campions de Belgrad si aquest vespre (20.15 h) guanya l’AN Brescia italià, el primer del grup. A falta de dues jornades els mariners ocupen la tercera posició i tenen quatre punts de marge respecte del cinquè, l’Olympiacòs. Una victòria els classificaria fes el que fes l’equip grec, que juga a casa contra el Novi Beograd, el segon. Un empat classificaria els mariners si l’Olympiacòs empata o perd, i si els mariners perden i l’equip grec també ho fa, també s’asseguren un lloc en la final a 8.

El partit contra el Brescia no serà gens fàcil, perquè els italians necessiten un punt per assegurar-se el primer lloc del grup. A més, han guanyat en tots els desplaçaments que han fet fins ara. En el partit de la primera volta el Barceloneta va perdre (14-12) a la piscina italiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)