Waterpolo

Àmplia presència catalana en l’equip espanyol que jugarà la fase final europea de la lliga mundial

Tretze de les quinze convocades en la selecció de Miki Oca són catalanes i totes pertanyen a clubs del país

Amb les competicions de clubs liquidades, la selecció espanyola femenina entra en joc a partir de demà en la fase final europea de la lliga mundial FINA a Tenerife amb massiva presència de jugadores catalanes, tretze de quinze. Amb la baixa per lesió de Maica García, les 15 convocades estan repartides entre sis clubs catalans representats: CN Terrassa (4), CN Sabadell (3), CN Mataró (3), CN Sant Andreu (3), CE Mediterrani (1) i CN Rubí (1).

Després dels Jocs Olímpics de Tòquio algunes internacionals van donar per tancada la seva etapa a la selecció, que per tant es troba en ple procés de renovació. Entre les convocades n’hi ha fins a nou nascudes a partir del 2000: Paula Leitón (2000), Sílvia Morell (2000), Paula Camús (2002), Ariadna Ruiz (2002), Martina Terré (2002), Cristina Nogué (2003), Maria Palacio (2003), Elena Ruiz (2004) i Alba Muñoz (2005). Completen l’equip les habituals Laura Ester, Judith Forca, Irene González, Anni Espar, Pili Peña i Bea Ortíz.

La selecció de Miki Oca jugarà demà el segon partit de quarts de final contra Grècia (14 h) després del que enfrontaran els combinats dels Països Baixos i França (12.15 h). En cas d’accedir a semifinals, l’equip espanyol se les heuria dissabte (14 h) contra Hongria. Per l’altra part del quadre també espera rival Itàlia. La final es disputarà diumenge a partir de les 14.30 hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)