Tennis taula

L’Asisa Borges Vall guanya (2-4) a la sala de joc de l’Arteal en l’anada de la final de la superdivisió

Brodd ha sumat dos punts i Marc Duran i Joan Masip un cada un

L’Asisa Borges Vall ha guanyat per 2-4 a la sala de joc de l’Arteal Santiago en l’anada de la final de la superdivisió. El conjunt de Les Borges Blanques ha fet el primer pas cop al títol de lliga amb aquesta important victòria. En partit de tornada de la final es disputarà a Les Borges Blanques el 30 d’abril (17 h).

En el primer partit Marc Duran ha perdut ajustadament per 3-2 contra Jose Mendes, però tot seguit Viktor Brodd ha tornat la igualtat a l’enfrontament al guanyar per 1-3 Humberto Manhani. El conjunt gallec s’ha tornat a avançar en el marcador (2-1) amb la victòria d’Andre Silva per 3-1 contra Joan Masip. El Borges ha donat la volta al marcador d’una manera espectacular amb tres victòries consecutives. Viktor Brodd s’ha imposar a Jose Mendes per 1-3, mentre que Marc Duran ha derrotat Andre Silva després d’un disputat encontre per 2-3. En el partit definitiu Joan Masip ha remuntat davant Humberto Manhani i del 2-1 ha passat a guanyar per 2-3 i ha donat el punt definitiu al conjunt de les Garrigues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)