Natació

Joanllu Pons renuncia al mundial de Budapest per motius acadèmics

“En aquests moments té una forta càrrega acadèmica i no pot preparar aquesta competició tant com a ell li agradaria”, informa a través d’un comunicat el CN Sant Andreu, el seu club

El nedador del CN Sant Andreu Joanllu Pons (Sóller, 1996) s’ha vist forçat a renunciar al mundial de Budapest (del 18 al 25 de juny) per motius acadèmics, segons ha informat el seu club a través de les xarxes. “Ha estat una decisió molt difícil per a ell i ha intentat fins a l’últim moment trobar la manera de compatibilitzar els seus estudis amb els entrenaments, però finalment no ha estat possible. En aquests moments té una forta càrrega acadèmica i no pot preparar aquesta competició tant com a ell li agradaria, tot i haver aconseguit la mínima [en 400 m estils] per participar-hi”, explica a través d’un comunicat el CN Sant Andreu.

Tot i la renúncia al mundial, s’espera que Pons, estudiant de microbiologia, estigui disponible per a l’europeu, que es disputa de l’11 al 17 d’agost a Roma i on té la plaça guanyada en els 400 m estils i els 200 m papallona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)