Futbol sala

L’Industrias té la mirada posada en la final de copa

Futbol sala. Els colomencs s’enfronten a l’Antequera i volen superar la semifinal, on han quedat eliminats en les dues últimes edicions

L’Industrias Santa Coloma afronta amb molta il·lusió i ganes la final a quatre de la copa del Rei, que comença avui a l’Olivo Arena de Jaén. Els colomencs tenen la mirada posada en arribar a la final, una cosa que no van poder fer en les dues darreres edicions –Màlaga 2020 i Santa Coloma de Gramenet 2021–, quan van caure en la semifinal. L’única final que han disputat va ser l’any 2015, i la van perdre. Dels quatre equips que disputen aquesta final four, cap ha aconseguit el títol i només l’Industrias i el Jaén han arribat a la final. Els organitzadors ho van fer en tres ocasions de manera consecutiva (2018, 2019 i 2020).

El rival de l’Industrias en la semifinal és el BeSoccer UMA Antequera (17 h, Esport 3 i Teledeporte), un equip de la segona divisió, però els colomencs tenen molt clar el seu potencial i que ha eliminat tres equips de la màxima categoria per classificar-se. L’Antequera militava a la primera divisió la temporada passada, i en aquesta en la segona categoria s’ha classificat per jugar el play-off d’ascens en acabar en la tercera posició.

L’entrenador de l’Industrias, Javi Rodríguez, podrà comptar amb la seva plantilla completa, ja que ha recuperat Cardona i Mario, que han superat les molèsties que no els van permetre jugar l’últim partit de lliga. També s’ha emportat a Jaén els jugadors del filial Eric Panés, pivot, i el porter Luis Sanguino.

La segona semifinal la disputaran el Viña Albali Valdepeñas i el Jaén (21 h, Teledeporte), en un duel que es preveu ajustat i en què els andalusos volen fer servir el factor pista i el suport de la seva afició per superar un rival que el va eliminar en els quarts de la copa d’Espanya.

ELS PROTAGONISTES

Espero que hàgim après de les dues últimes semifinals per no cometre els mateixos errors i classificar-nos per a la desitjada final
És un privilegi jugar aquesta final a quatre quan pel camí s’han quedat favorits per guanyar-la
Javi Rodríguez
ENTRENADOR DE L’INDUSTRIAS
Volem trencar la barrera de les semifinals. Ho intentarem, estem molt motivats
Uri Santos
Jugador de l’Industrias
Pavelló Olivo Arena de Jaén
Semifinals (avui)
Antequera - Industrias 17 h
Valdepeñas - Jaén 21 h
Final (demà)
Els dos guanyadors 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)