Futbol sala

L’Industrias s’estavella contra l’Antequera (3-1) i queda fora de la final de copa

L’equip colomenc no ha aprofitat les seves oportunitats en el primer temps (2-1) i en el segon no ha trobat la tecla per superar la defensa d’un rival de segona divisió

L’Industrias Santa Coloma s’ha estavellat per tercera temporada consecutiva en les semifinals de la copa del rei, aquest cop contra l’Antequera (3-1), un rival de segona divisió. L’equip andalús ha fet valer la seva condició de matagegants i demà (21 h) serà a la final de l’Olivo Arena de Jaén després d’haver eliminat fins a quatre rivals de primera divisió. El conjunt colomenc ha fet mèrits per obtenir un millor resultat en el primer temps, però li ha faltat encert en els metres final. Ben bé a l’inrevés que l’Antequera, que ha convertit en gol pràcticament les seves dues úniques oportunitats (2-1). En el segon temps no ha trobat la fórmula per superar la defensa ben endreçada del rival.

El conjunt colomenc ha anat per feina des de bon començament. Després de dues retallades, Sepe (3’) ha afusellat la porteria rival en una acció que ha evidenciat dues de les debilitats de l’Antequera, les baixes dels seus dos tanques naturals, i la irregularitat del porter. L’equip andalús, però, no es conformava amb el paper de comparsa i Óscar ha restablert l’equilibri (10’) amb un xut al primer pal que ha sorprès Borja, quan s’esperava una centrada. L’Industrias ha fet un pas endavant i durant uns minuts el partit s’ha convertit en un monòleg colomenc. El tècnic de l’Antequera ha demanat temps mort per donar aire als seus jugadors i fer alguns ajustos defensius. Les consignes han donat resultat. El conjunt andalús ha aprofitat certa precipitació catalana per sorprendre la defensa desguarnida. En una acció en què Cone s’ha incorporat a l’atac, Cobarro ha avançat l’Antequera amb un xut que s’ha colat per sota de les cames de Borja (19’). Per joc i per oportunitats, el domini era de l’Industrias, però l’efectivitat ha estat de l’Antequera. Tocaria remuntar.

Després de la represa, l’Industrias ha intentat imprimir més ritme i intensitat al seu joc. Però el conjunt andalús es mantenia ferm en defensa i traient petroli a les seves transicions. Una pèrdua colomenca ha propiciat un contraatac de dos contra un, en què Burrito (29’) no ha perdonat tot sol davant Borja. Saltava la sorpresa a l’Olivo Arena. El tercer gol de l’Antequera ha deixat tocat l’Industrias. Calia moure peça i Javi Rodríguez ha apostat pel porter jugador a 8 minuts del final. Un xut llunyà de Tomas Drahovsky (35’) s’ha estavellat al pal, Corso i David Peña també han pogut marcar, però avui no han tingut el dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)