Futbol sala

Patacada a l’Olivo Arena

Futbol sala. L’Industrias Santa Coloma s’estavella contra l’Antequera i topa per tercer cop consecutiu amb el mur de les semifinals de la copa del Rei

Antequera 3 Santa Coloma 1

BESOCCER CD UMA ANTEQUERA:Conejo; Burrito, Óscar, Alvarito, Cobarro –cinc inicial–; David Velasco, Dani Ramos, Pablo i Miguel.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja; Sepe, Álex Verdejo, Corso, Drahobsky –cinc inicial–; Cardona, David Peña, Uri Santos, Bermusell, David Álvarez, Khalid i Rufino.GOLS:0-1 (3’) Sepe. 1-1 (10’) Óscar. 2-1 (19’) Cobarro. 3-1 (29’) Burrito.ÀRBITRES:Mayo i Panadero.PÚBLIC:Un miler d’aficionats, uns 200 dels quals provinents de Santa Coloma.

La tercera tampoc va ser la bona i l’Industrias Santa Coloma va topar per tercer cop consecutiu amb el mur de les semifinals de la copa del Rei. Aquest cop, però, la patacada va ser especialment dolorosa perquè el conjunt colomenc no va trobar premi al seu millor joc en la primera meitat i perquè es va estavellar contra l’Antequera, un rival de la segona divisió i, per tant, teòricament inferior. Tot i la bona posada en escena, l’equip de Javi Rodríguez va pagar la seva poca efectivitat en el primer temps, a l’inrevés que l’Antequera, i en el segon es va precipitar i no va trobar la fórmula per superar la bona defensa rival. Les 15 aturades de l’Antequera contrasten amb les dues de l’Industrias, una dada que explica bona part de la desfeta colomenca. L’Antequera jugarà la final (21 h) contra el Valdepeñas, vencedor contra el Jaén (3-2), que no va poder fer valer la seva condició d’amfitrió.

El conjunt colomenc va anar per feina des de bon començament. Després de dues retallades, Sepe (3’) va afusellar la porteria rival en una acció que va evidenciar dues de les debilitats de l’Antequera: les baixes dels seus dos tanques naturals i la irregularitat del porter. Res no feia presagiar el que vindria després. L’equip andalús no es conformava amb el paper de comparsa i Óscar va restablir l’equilibri (10’) amb un xut al primer pal que va sorprendre Borja, quan s’esperava una centrada. L’Industrias va fer un pas endavant i durant uns minuts el partit es va convertir en un monòleg colomenc. El tècnic de l’Antequera va demanar temps mort per donar aire als seus jugadors i fer alguns ajustos defensius. Les consignes van donar resultat. El conjunt andalús va aprofitar certa precipitació catalana per sorprendre la defensa desguarnida. En una acció en què Cone es va incorporar a l’atac, Cobarro va fer avançar l’Antequera amb un xut que es va colar per sota de les cames de Borja (19’). Per joc i per oportunitats, el domini era de l’Industrias, però l’efectivitat, de l’Antequera.

Després de la represa, l’Industrias va intentar imprimir més ritme i intensitat. Però el conjunt andalús es mantenia ferm en defensa i treia petroli de les seves transicions. Una pèrdua colomenca va propiciar un contraatac de dos contra un, en què Burrito (29’) no va perdonar tot sol davant Borja. Saltava la banca a l’Olivo Arena. El tercer gol de l’Antequera va deixar tocat l’Industrias. Calia moure peça i Javi Rodríguez va apostar pel porter jugador a vuit minuts del final. Un xut llunyà de Tomas Drahovsky (35’) es va estavellar al pal. Corso i David Peña també van tenir ocasions per poder marcar, però ahir no era el dia.

ELS VESTIDORS

És increïble que hàgim deixat jugar l’Antequera d’aquesta manera. No hem sabut competir i demano perdó als aficionats
Estic molt decebut perquè aquest club i l’afició no es mereixen el que ha passat. No hem estat a l’altura
Javi Rodríguez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)