Patinatge

El CPA Tona guanya l’estatal de grup de xou petits amb ‘Artistic project’

El CP L’Aldea finalitza en la tercera posició per darrera el Gondomar gallec

El CPA Tona ha guanyat el títol en l’estatal de grups de xou petits que s’ha disputat en el pavelló olímpic de Reus. El conjunt osonenc, campió de Catalunya, ha presentat una coreografia anomenada Artistic project que ha rebut unes puntuacions que han estat totes per sobre el 9.4. En la nota A de la tècnica han estat entre el 9.4 i el 9.6, mentre que en la presentació s’han superat i han estat entre el 9.7 i el 9.9.

La segona posició ha estat pel Gondomar gallec amb el muntatge Las Kaneli que també ha estat puntuat amb totes les notes per sobre del 9.0, amb una màxima de 9.6. La tercera plaça del podi l’ha ocupat el CP L’Aldea, que defensava el títol, amb Vull desaparèixer que ha tingut notes entre el 8.8 i el 9.4. La quarta plaça ha sigut per l’AP Lliçà de Vall, la cinquena pel CP Matadepera, el PA Maçanet ha acabat sisè i el CP Llagostera setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)