Tennis taula

La UE Sant Cugat guanya la fase d’ascens i puja a la superdivisió femenina

Es la primera vegada a la seva història jugarà a la màxima categoria

La Unió Esportiva Sant Cugat ha aconseguit l’ascens a la superdivisió femenina al guanyar la fase d’ascens que s’ha disputat a Sant Sebastian de los Reyes. Madrid i assolir el títol de la divisisó d’honor. El conjunt vallesà ha fet història i per primera vegada des de la seva fundació un equip de l’entitat militarà a la màxima categoria. L’equip ha estat format per Mariona Munné, Constanza Martínez i Viktoriia Klimchenko, que han estat les habituals titulars i també per Laia Munné i Alexia Guarch. L’equip l’ha dirigit Josep Anton Velazquez.

En la fase d’ascens el Sant Cugat ha guanyat al Visit Pontevedra per 4 a 0, en un partit que els donava l’ascens, ja que eren dos els equips que pujaven. Després en la final pel títol de la divisió d’honor contra l’Alacant, l’altre equip que ha pujat de categoria, s’ha imposat per 4-2.

En la fase d’ascens a la superdivisió masculina el Sosmatic Badalona no ha aconseguit pujar. En la primera eliminatòria ha perdut contra el Collado Mediano madrileny per 4-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)