Futbol sala

L’Industrias empata i enllaça tres partits de lliga sense guanyar

Els colomencs poden guanyar i s’han de conformar amb el 2-2 a la pista del Betis

L’Industrias Santa Coloma ha empatat (2-2) a la pista del Betis i ja encadena tres partits seguits sense guanyar, dos empats i una derrota. Els colomencs han pogut emportar-se la victòria, però després de remuntar han encaixat un gol a un minut del final.

El conjunt sevillà s’ha avançat en el minut tres de partit amb un gol de Cléber, però els colomencs han reaccionat molt aviat ui en el minut vuit Khalid ha empatat. L’Industrias ha tingut ocasions i s’ha arribat al descans amb l’1-1. En la segona meitat el Betis ha creat bones ocasions i ha buscat el gol amb ganes. Drahovsky ha avançat als colomenca a tres minuts del final (1-2) i ràpidament els sevillans han atacat de cinc sense porter. A un minut del final Pablo ha marcat l’empat, 2-2. En el darrer minut ha estat l’Industrias el que ha atacat sense porter, però el marcador no s’ha mogut.