Tennis taula

Joan Masip i Mariona Munné guanyen el campionat de Catalunya absolut

El jugador del Borges també s’imposa en els dobles masculins i els dobles mixtes, fent parella amb la jugadora del Sant Cugat

Joan Masip (Borges) i Mariona Munné (Sant Cugat) han guanyat el títol individual en el campionat de Catalunya absolut que s’ha disputat a Bàscara. Joan Masip s’ha imposat en la final a Norbert Tauler (CER l’Escala), mentre que Mariona Munné ha superat en el darrer partit a Camila Renata Moscoso (Vic).

En els dobles masculins Joan Masip i Arnau Pons (Independent) s’han imposat en la final a Yordi Jason (Mataró) i Raúl Porta (Ripollet), mentre que en els dobles femenins Camila Renata Moscoso i la seva companya d’equip Sílvia Coll han guanyat el títol al superar en la final Raquel Larrubia (Els 8 de la Garriga) i Marta Peñarando (Ripollet).

En els dobles mixtes Joan Masip ha guanyat el tercer títol de la jornada fent parella amb Mariona Munné. Han superat en la final Pau Lloret (Badalona) i Sílvia Coll (Vic).

En la categoria adaptat el títol individual l’ha guanyat Edgar Mataró (CTT Vilanova) al superar en la final Ferran Paredes (Independent). En els dobles Jordi Dinares (CN Sabadell) i Ferran Paredes han sigut els campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)