L’equip espanyol remunta contra Itàlia (12-14) i passa directe als quarts de final del mundial

El conjunt de David Martín ha capgirat el resultat amb un parcial final de 0-5

La selecció espanyola ha superat Itàlia (12-14), la vigent campiona, després d’un parcial final espectacular de 0-5. Amb el primer lloc de grup, el conjunt de David Martín accedeix directament als quarts de final. La defensa del final del tercer quart ha marcat el camí de la remuntada. El seleccionador espanyol, David Martín ha resumit a la perfecció el que ha succeït al partit; “Sabíem que tot es decidiria en els últims minuts”. La selecció espanyola és primera del grup C, evita els vuitens i espera en quarts al guanyador del duel entre el Japó i el segon del grup A, suposadament, Montenegro, partit que segons Martín “marcarà el camí al campionat”. El conjunt estatal s’ha pres la revenja de la selecció Italiana, tres anys després d’aquella final perduda en el mundial de Gwangju (10-5).