Tennis taula

Luca Khidasheli (CN Sabadell) i Mariona Munné (Sant Cugat), campions estatals infantil

El palista del CN Sabadell Luca Khidasheil va guanyar a Cartagena el campionat d’Espanya infantil de tennis de taula, superant en la final al jugador del CTT Calella Xavier Abió. El CN Sabadell va ser tercer per equips masculins. Bruno Huertas i Àlex Moreno (Sant Cugat) es van penjar el bronze en dobles. També a Cartagena, seu del tots els campionats, es va disputar l’estatal sub-23, amb triomf del CTT Borges en equips masculins i plata individual del seu jugador Alberto Lillo. Mariona Munné (Sant Cugat) va ser proclamada campiona tot i ser encar juvenil. Martí Pelachs i Andreu Puigmole (TT Cassà), van obtenir el bronze en dobles.

En la categoria juvenil, jugada anteriorment, el Girbau Vic va ser subcampió femení i la UESC Sant Cugat es va penjar el bronze. Pau Lloret (CTT Badalona) i Eric Cintas (CETT Esparraguera) van ser subcampions en dobles. El bronze femení de dobles el van compartir dues parelles catalanes: Sílvia Coll i Renata Moscoso (Vic TT) i Jana Riera i Clàudia Pérez (CTT Calella).

Pel que fa a l’estatal aleví, disputat també fins el 2 de juliol, el CN Sabadell masculí va ser tercer. Renata Shypsha (TT Ganxets) va ser campiona, superant en la final Irina Gimeno (Vic TT). Roc Gibert es va penjar el bronze i l’or en dobles, al costat de Ladimir Mayorov. Shypsha i Gimeno va fer plata en dobles.

En benjamí, el CTT Borges va se campió masculí el CN Sabadell, tercer. Roger Quesada va signar el triple amb el títol individual i el de dobles al costat del seu company d’equip Eric Negredo. El bronze va ser plenament català per les parelles Barberà-Serrano (CN Sabadell) i Mayorov-Ruscalleda (TT Cassà).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)