Golf

Arnaus: “Marxo de l’obert britànic amb la motxilla ben carregada”

El golfista català Adri Arnaus ha afirmat avui que se’n va de l’obert Britànic amb la “motxilla carregada d’aprenentatge” després de quatre dies de competició que ha tancat amb un cop per sobre del par (+1) però amb un gran regust perquè ha signat per un eagle a l’últim forat de la 150a edició d’un dels tornejos més emblemàtics del mon. “Ha estat el moment de la setmana, sens dubte. De petit penses a estar al green del 18 i fer alguna cosa especial i he tingut el meu moment i hem gaudit encara que el dia no ha estat el més brillant”, ha reconegut a la zona mixta de Saint Andrews (Escòcia). El noruec Viktor Hovland i el nord-irlandès Rory McIlroy, afronten la darrera jornada empatats a -16.

El moianès ha confessat que se li ha fet “una mica coll amunt” el recorregut en no haver estat a l’alçada del seu company de partit, el sud-africà Garrick Higgo, que ha signat una targeta de 66 cops. “No ha estat la gran volta que volia, però aquí està”, ha indicat Arnaus, que ha explicat que se’n va de l’obert “amb la motxilla ben carregada d’aprenentatge”. “Esperem donar una mica més de guerra en properes edicions, polir diverses coses per estar més amunt”, ha subratllat després de presentar una targeta de 72 cops i tancar amb un total de 289 cops (74+70+73+72).

El català ha estat a tres dels quatre grans, ja que només li falta el Masters d’Augusta. “Els tres majors han estat positius però tinc la sensació que puc estar més amunt sens dubte”, ha insistit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)