Pàdel

Àlex Corretja entra al World Padel Tour

L’extennista serà adjunt a la presidència de l’entitat

World Padel Tour ha fet oficial la incorporació de l’extennista professional Àlex Corretja, a l’equip directiu del circuit. Corretja assumeix el càrrec d’adjunt a la presidència de Ramon Agenjo. Corretja aportarà a l’organització la seva experiència i el seu coneixement en la gestió de grans esdeveniments esportius.

“Estic orgullós i il·lusionat de formar part de la companyia que ha transformat el pàdel en un esport professional de primer nivell mundial. Des d’ara els meus esforços es centraran a aportar la meva experiència al nou projecte, que estic convençut que agradarà tant als jugadors i jugadores del circuit”, ha explicat Corretja als mitjans oficials de World Padel Tour.

Ramon Agenjo, president del World Padel Tour, ha apuntat: “És un orgull per a nosaltres incorporar un referent com l’Àlex al nostre magnífic equip. Al seu costat afrontarem una nova etapa plena de desafiaments que ens portarà, de ben segur, a situar la competició a l’avantguarda del segle XXI per satisfer les necessitats de jugadors i aficionats”.

Com a tennista, Corretja va arribar a assolir el número 2 del rànquing mundial. Va ser campió del mític Torneig de Mestres de 1998 i va ser integrant de l’equip que va conquistar la Copa Davis l’any 2000. A més, va ser Bronze Olímpic a Sydney amb Albert Costa, doble finalista a Roland Garros l’any 1998 i l’any 2001 i vencedor de 17 tornejos ATP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)