Pàdel

El Palau Sant Jordi serà la seu de l’Estrella Damm Master Final 2022

El torneig es disputarà del 15 al 18 de desembre

L’Estrella Damm Master Final 2022 que tanca la temporada de pàdel i decideix els mestres de l’any es disputarà del 15 al 18 de desembre en el Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquest matí s’ha signat l’acord entre els representants de l’Ajuntament de Barcelona i del World Pàdel Tour. En la presentació que s’ha fet el primer tinent d’Alcaldia Jaume Collboni ha explicat: “El pàdel és un esport igualitari i que està creixent a un ritme vertiginós”, i ha afegit què “Barcelona no perd mai l’oportunitat per consolidar-se com un centre de l’esport”. El regidor d’esports David Escudé ha manifestat: “El pàdel també suposa un pont d’atracció per la ciutat de Barcelona”, i ha destacat que els esdeveniments són els que s’adapten a Barcelona, i no al revés.

El president de World Pàdel Tour, Ramón Agenjo, ha comentat: “El pàdel és un esport que és meravellós, pots jugar amb qui vulguis, i amb el World Pàdel Tour es converteix en un espectacle” i ha dit: “Barcelona es vestirà de pàdel per rebre els millors jugadors”.

El recentment nombrat adjunt a la presidència del World Pàdel Tour, Àlex Corretja s’ha dirigit als jugadors presents: “Heu aconseguit que el pàdel es converteixi en un esport mundial i heu de veure que teniu l’oportunitat de créixer molt”.

La presentació ha comptat amb la presencia de l’argentí Agustín Tapia, tercer del rànquing del World Pàdel Tour i de la francesa Alix Collombon. Tapia ha manifestat: “El pàdel és un esport que no té sostre i mai ha deixat de créixer”, mentre que Collombon ha explicat que valora molt la igualtat en l’esport, destacant el que ella i les seves companyes viuen en el pàdel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)