Triatló

Finalitzat el 7è Campus de Triatló Nan Oliveras

El Campus de Triatló Nan Oliveras ha celebrat la seva setena edició a Olot, entre el 20 i el 24 de juliol amb rècord de participants: 62 triatletes de 8 a 18 anys, arribats a la garrotxa des de diversos punts de l’estat i també des de Mèxic. “Estem molt contents de com ha anat la setena edició, de l’evolució i del creixement que hem tingut els darrers anys.” diu l’internacional, que vol transmetre la seva experiència a les joves promeses d’aquest esport juntament amb els valors que li han permès arribar a l’elit.

“Els participants del Campus han pogut entrenar en els mateixos llocs i instal·lacions on entreno jo diàriament. Olot és un lloc immillorable per practicar triatló. Les millors pistes les tenim aquí.” diu Nan, que es mostra agraït a tots els col·laboradors i patrocinadors, a la ciutat i a l’Ajuntament d’Olot, així com als membres del Club Nan Oliveras Team. El campus ha destinat una part de la recaptació a la Fundació Albert Bosch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)