Gimnàstica

Plata obté un històric quart lloc en el concurs complet de l’europeu

El gimnasta de Viladecans Joel Plata (CG Sant Boi) ha signat una actuació de gran nivell avui en el concurs complet del campionat europeu que es disputa a Munic i ha acabat quart, amb 83.731, una posició històrica, a només set dècimes de la medalla de bronze. Plata, que en el darrer mundial va ser setè, s’ha classificat a més, per disputar la final de barra de diumenge (14.000), amb la cinquena millor nota, i ha fregat la del salt de poltre, amb la desena millor puntuació (14.366), completant un gran concurs. L’or se l’ha endut el britànic Joe Fraser (85.565), el turc Ahmet Onder ha estat segon (85.131) i el bronze se l’ha penjat un altre turc, Adem Asil (84.465).

El català, lògicament, ha contribuït de manera decisiva a l’accés a la final dels vuit millors de la selecció espanyola, que ha obtingut la tercera millor puntuació per darrera de la Gran Bretanya i Turquia i lluitarà dissabte per les medalles en la final per equips.

Thierno Diallo (Egiba Manresa), per la seva banda, ha entrat en acció en l’exercici de barra (46è amb 13.000) i en les barres paral·leles (14.100), en les quals ha estat dinovè. També han format part de l’equip estatal Néstor Abad, Nicolau Mir i Ray Zapata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)