Ciclisme

Wout Poels (Bahrain), el novè en deixar la Vuelta per covid-19

Pieter Sherry (Quick-Step) és el desè i Sepp Kuss (Jumbo) abandona amb febre

Wout Poels (Bahrain Victorious) no pren la sortida de la novena etapa de la Vuelta, amb 171,4 km entre Villaviciosa i Les Praeres, per haver donat positiu en un test de Covid-19.El neerlandès (1987) presenta símptomes lleus i segons l’equip que lidera l’alabès Mikel Landa tots els altres corredors i la resta de personal ha donat negatiu. Amb aquest ja son 9 els corredors que deixen la cursa des que va començar a Utrecht divendres de la setmana passada, per culpa del coronavirus. Abans de la sortida des dels Països Baixos Ángel Madrazo (Burgos) ja va ser baixa d’última hora per aquest motiu.

I el desè...

Pieter Sherry (Quick-Step) tampoc era a la sortida de l’etapa. El belga és el desè corredor que dona positiu i deixa amb un home menys l’equip del líder de la general, Remco Evenepoel. També perd un gregari Primoz Roglic: Sepp Kuss. El nord-americà del Jumbo ja no va tenir un bon rendiment en l’etapa asturiana de dissabte i, amb febre, abandona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)