Futbol sala

El Barça presenta els il·lusionats Sergio González, Catela i Antonio

El Barça de futbol sala ha presentat els seus tres fitxatges: l’ala de Montcada i Reixac de 25 anys Sergio González (Ribera Navarra), l’ala gadità de 27 anys Juanjo Catela, que va arribar al març procedent del dissolt Samara rus, i el tanca de 21 anys Antonio Pérerz (Jaén), que ja han debutat en partits oficials amb el primer equip, campió de la copa de Catalunya davant de l’Industrias. L’acte s’ha celebrat a la sala de premsa del Palau Blaugrana i ha estat presidit pel directiu responsable de la secció, Aureli Mas, que ha donat la benvinguda als nous jugadors “al millor club del món, també de futbol sala” i ha assegurat que aquestes incorporacions consoliden el pla estratègic de la secció: “rejovenir l’equip, sumar talent, practicar un joc atractiu, guanyar títols i enfortir el vincle amb l’afició”. “Aquest any seguim amb el mateix pressupost, al voltant dels cinc milions d’euros. Els anys no passen en va i hem d’afrontar renovacions importants, que la secretaria tècnica ja sap com gestionar perquè l’equip segueixi sent competitiu, si pot ser també amb gent de la casa”, ha afegit el directiu.

“Tornar era el meu somni i sempre he tingut al cap poder-ho fer. El Sergio d’ara és més polivalent, més competitiu. Ho donaré tot per aquest escut”, ha dit Sergio. Tots tres s’han mostrat il·lusionats de formar part del projecte que lidera el tècnic Jesús Velasco. “Apoc a poc vaig agafant el meu millor nivell”, ha afirmat Catela, que va marca en la final contra els colomencs. “Tinc moltes ganes de millor i de demostrar coses”, ha sentenciat Antonio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)