Tennis

El darrer ball de Federer, a l’O2

Tennis. El coliseu londinenc veurà en acció de divendres a diumenge el mite per últim cop, en la cinquena edició de la Laver Cup, que enfronta Europa contra una selecció de la resta del món

El magnífic The O2 de Londres, seu del Masters masculí durant moltes temporades, viurà aquest cap de setmana amb la disputa de la Laver Cup, de divendres a diumenge, els darrers partits de Roger Federer, que la setmana passada va anunciar que posa a fi a la seva prolífica carrera castigat per les lesions i va convidar el món a veure’l en acció a la capital anglesa (Eurosport) en un escenari on va guanyar el Masters del 2010, tot i que el seu preparador físic, Pierre Paganini, manifesta públicament que no té del tot clar si el suís podrà saltar a la pista. Serà la cinquena edició de la competició que el mateix Federer promou i que sovint aplega un gran nombre de figures en un enfrontament prou lúdic entre la selecció d’Europa i una selecció de la resta del món. La primera edició es va jugar el 2017. Federer tanca la seva trajectòria amb 20 títols de gran eslam, 28 Masters 1000 i 103 títols ATP, entre altres èxits, a banda d’un estil estètic i elegant que ha emocionat els aficionats, que l’han idolatrat durant més de dues dècades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)