Handbol

El Barça recupera Cindric en la visita del Kielce al Palau

Serà la repetició de l’última final europea amb victòria blaugrana en la tanda de penals a Colònia. També hi haurà comptes pendents perquè el conjunt de Talant Duixebàev va ser l’únic que va assaltar el santuari culer el curs passat

El central croat del Barça Luka Cindric, que s’havia perdut els últims partits per uns problemes musculars, ha entrat en la convocatòria de Carlos Ortega per a l’estrena europea del conjunt blaugrana al Palau, dijous contra el Kielce (20.45 h per Esport3). Serà un partit amb comptes pendents i amb tots els al·licients. El Barça, vencedor de les dues últimes edicions de la lliga de campions, s’enfronta al conjunt de Talant Duixebàev, l’últim finalista al Lanxess Arena de Colònia –va perdre en la tanda de penals– i l’únic equip que va poder assaltar el santuari culer el curs passat.

“És un dels millors partits que es pot veure actualment al món i ells encara tenen millor plantilla que la temporada passada. El Kielce arribarà amb moltes ganes, però nosaltres també les tenim. Sens dubte és un partit top i els dos equips arriben preparats. Ells voldran la revenja i fer història guanyant altre cop al Palau, i nosaltres no oblidem que va ser l’últim equip que ens va guanyar aquí”, resumeix el tècnic del Barça Carlos Ortega. Tot just és la segona jornada de la lligueta, però l’entrenador andalús ressalta la importància de sumar els dos punts amb vista a refermar-se en les dues primeres places de grup, que donen el bitllet directe als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)