Gran partit, gran victòria i gran Fraikin Granollers

Handbol. Lliga europea. Els vallesans avantatgen l’Sporting durant tot el partit i es desfan d’un rival molt potent i amb aspiracions. El porter Rangel destaca sota els pals

Granollers 32 Sporting 29

FRAIKIN GRANOLLERS:Rangel, Franco (1), Faruk (4), Valera (7), Salinas (2), Antonio García (6) i Adrià Martínez (1) –set inicial–; Guàrdia (ps), Rey (2), Amigó, Torriani (4), Gurri (3), Roca (2), Romero, Domingo i Castillo.SPORTING:Gaspar, Gassama (1), Francisco Costa (6), Salvador (7), Silva (1), Folqués (5) i Natan (5) –set inicial–; Maciel (ps), Araujo, José, Walczak (3), Ruesga (1), Tavares, Schöngarth, Martim Costa i Mocquais.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 5-3, 9-6, 10-9, 14-10, 17-12 (descans) 19-15, 22-19, 26-21, 28-26, 29-26 i 32-29.ÀRBITRES:Y. Carmaux i J. Mursch (França). Van excloure Faruk, Salinas i Amigó, del Granollers, i Folqués, Francisco Costa, Walczak (2) i Salvador (2), de l’Sporting.

La celebració al final del partit dels jugadors i el cos tècnic va ser una clara demostració de la important victòria que va aconseguir el Fraikin Granollers contra l’Sporting de Portugal per 32-29 en la segona jornada de la lliga europea. Els vallesans van aconseguir un triomf molt treballat i de molt de mèrit contra un rival potent i amb aspiracions d’arribar lluny en aquesta segona competició europea. Els dos equips van guanyar en la primera jornada i el Granollers va aconseguir la segona victòria. Pol Valera va ser el màxim anotador, amb set gols, i Rangel va destacar a la porteria amb catorze aturades.

Els vallesans es van avançar des de l’inici (6-3 en el minut 10), però va ser a partir del minut 20, quan Gassama –que tornava a casa– va anotar el 10-9 per als portuguesos, que van començar a agafar una distància clara. La defensa, les aturades de Rangel i l’encert en atac van fer possible un parcial de 6-0 i el resultat es va situar amb un 17-10 a dos minuts i mig del descans. L’Sporting va reaccionar després d’un temps mort i es va arribar a la mitja part amb 17-12.

En la segona meitat, l’Sporting va mostrar el seu potencial, va incrementar la intensitat de la defensa i, en un parell d’ocasions, es va apropar fins a només dos gols. Quan faltaven deu minuts i després d’un parcial de 0-5, els portuguesos es van situar amb 28-26. El Granollers va saber reaccionar amb tres gols seguits i es va assegurar la victòria.