Més esport

Reconeixement del CN Banyoles als seus internacionals

El Club Natació Banyoles va organitzar un acte de reconeixement als esportistes del Club que han estat internacionals en la seva disciplina durant aquest any 2022. Els homenatjats van ser Aina Arteman, Igor Teixidor, Manel Balastegui, Aleix Garcia, Paula Malagelada, Dennis Carracedo i Jordi Jofre (rem); Aina Fernández (natació); Blai Muñoz, Laura Serra, Laia Pèlachs, Marc Andrade, Patllari Camps, Irma Julià, Paula Coll i Queralt Rodríguez (piragüisme). L’acte es va fer dissabte, a la sala de socis de l’entitat banyolina, amb el lema “Entrenem persones, formem esportistes”.

La medalla de plata d’Aleix Garcia al mundial de rem o el bronze de Laia Pèlachs a l’europeu de piragüisme són alguns dels èxits dels protagonistes, que van rebre una placa commemorativa i van ser preguntats sobre la seva experiència en les competicions i sobre el seu futur més immediat.

L’acte va comptar amb la presència de Jordi Casanova, president del CN Banyoles; Anna Julià, representant territorial de l’Esport a Girona; membres de la junta del club i familiars i amics dels esportistes. “El CN Banyoles és un club formador amb l’objectiu de promoure l’esport de base”, va destacar el president. Tot, sense renunciar a arribar als nivells més alts: “Acostar-se a l’esport d’elit també és formació”. És la primera vegada que s’organitza aquest acte, per ajudar “a visibilitzar el camí i l’esforç cap als vostres objectius”. Anna Julià va destacar que el Club Natació Banyoles és “un referent en la matèria de les carreres duals”, permetent als joves que destaquen combinar els estudis i l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)