Tennis

Granollers es classifica per la semifinal de dobles de l’Obert d’Austràlia

Els vuitens favorits han derrotat l’alemany Andreas Pies i l’australià John Peers en tres sets per 6-4, 6-7 (2) i 6-2

Marcel Granollers i Horacio Zeballos, vuitens caps de sèrie, s’han classificat per la semifinal de dobles de l’Obert d’Austràlia. El barceloní i l’argentí han arribat per segon anys consecutiu a a la penúltima eliminatòria del torneig i buscarà la classificació per la final. En els quarts de final Marcel Granollers i Horacio Zeballos han derrotat l’alemany Andreas Pies i l’australià John Peers (14) en tres sets per 6-4, 6-7 (2) i 6-2 en 2h24.

El barceloní i l’argentí han estat molt segurs amb el seu servei, no l’han cedit ni una sola vegada i han sabut trencar en tres ocasions, una en el primer set i dos en el tercer, el servei dels seus rivals.

Els rivals en la semifinal de Marcel Granollers i Horacio Zeballos són els australians Rinky Hijikata i Jason Kubler, que estan jugant el torneig amb una invitació i que en els quarts han donat la sorpresa i han eliminat els primers favorits, el britànic Neal Skupski i el neerlandès Wesley Koolhof per 6-3 i 6-1 en una hora i sis minuts de partit.