Voleibol

El Barça Voleibol perd contra el Melilla en els quarts de la copa (3-1)

El Barça Voleibol ha perdut avui per 3-1 (25-23, 25-22, 24-26 i 25-16) contra el Melilla Sport Capital, el vigent campió i quart classificat de la superlliga, en els quarts de final de la copa que es juga al pavelló de los Pajaritos de Sòria. L’equip de Fredinson Mosquera ha estat sempre dins del partit però no ha pogut rematar la feina en els trams finals dels parcials, en els quals l’equip rival ha resolt amb qualitat. El Barça ha arribat a marxar de 4 punts en els compassos inicials el tercer acte (6-10, 8-12). El Melilla ha recuperat però els blaugrana han sabut gestionar el tram final (24-26). El Melilla ha iniciat el quart set amb molta determinació i ha tancat el partit. Els màxims anotadors del Barça han estat el sabadellenc Gerard Osorio (23), Isaac Fuentes (13) i Anderson Grossi (11). Per part del Melilla, Ignacio Luengas (19) i Federico Martina (18) han marcat diferències.

El Melilla jugarà dissabte contra el vencedor del duel entre Rio Duero Sòria i l’Unicaja Almeria. Els dos partits de quarts de final de demà son: Terol-València i Guaguas Arenal Emevé.