Handbol

Amb objectius diferents

Handbol. Copa Asobal. El Barça busca un nou títol i el Fraikin Granollers vol recuperar la confiança i les bones sensacions

El Barça i el Fraikin Granollers afronten les seves respectives semifinals de la copa Asobal amb objectius ben diferents. Els blaugrana, que s’enfronten al Conca, busquen un nou títol i els vallesans, que juguen contra l’Ademar, que és l’amfitrió, volen recuperar la confiança i les bones sensacions després de l’eliminació en la copa del Rei de dijous.

El conjunt blaugrana lluitarà per aconseguir el seu 18è títol de la copa Asobal, el dotzè consecutiu. L’entrenador Carlos Ortega així ho reconeix: “Hi anem amb l’objectiu de guanyar un títol més, però és un moment estrany perquè els jugadors acaben d’arribar de l’aturada per les seleccions.” El tècnic del Barça comenta que el seu rival, el Conca, tercer de la lliga, és en aquests moments “l’equip més en forma de la Lliga Asobal”. Els blaugrana han guanyat 17 títols de la copa Asobal en 30 participacions, mentre que el Conca debuta a la competició

L’entrenador del Granollers, Antonio Rama, explica el duel contra l’Ademar: “Ens ha de servir per poder donar minuts a jugadors que necessitem que estiguin en totes les competicions que ens queden. També, per recuperar la confiança i les bones sensacions.” El tècnic del conjunt vallesà manifesta que és una competició complicada per l’estat de l’equip i pel calendari. El Granollers jugarà dimarts el partit d’anada dels vuitens de la lliga europea contra l’Skanderborg Aarhus.

Semifinals. Avui
Barça - Conca 18 h
Ademar - Granollers 20.30 h
Final. Demà
19.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)