Rem

Aina Cid es penja l’or a la Copa del Món de Rem a Zagreb

La catalana, del CN Amposta, s’ha imposat amb l’aragonesa Esther Briz a la categoria de dos sense timoner femení

La catalana Aina Cid, del CN Amposta, s’ha imposat a la Copa del Món de Rem que s’ha celebrat a la ciutat croata de Zagreb en la categoria de dos sense timoner femení, junt amb Esther Briz, del CN Helios Saragossa. Amb una participació total de 29 països, la parella ha afrontat el seu campionat de debut i ho ha fet de la millor manera possible. I és que, a les eliminatòries, s’han vist superiors, cosa que han repetit a la final. Així i tot, a l’última cursa no han tingut gens fàcil, ja que parelles com les txeques Radka Novotnikova i Pavlina Flamikova han posat contra les cordes a les espanyoles. No obstant això, han signat un temps de 7:16:49, imposant-se a les seves rivals directes, les quals han fet un temps de 7:17:22.

En la categoria de quatre sense timoner, Fernanda Valencia, del mateix club que Cid, és a dir, el CN Amposta, junt amb Iria Jarama (CR San Felipe), Izaskun Echàniz (Raspas del Embarcadero Arraun Elkartea) i Olivia del Castillo (CN Sevilla), s’han penjat la plata, amb un temps de 6:50:93, sent únicament superades per l’equip xilè, conformat per les germanes Melita i Antonia Abraham, Magdalena Jesús Nannig i Victoria Hostetter, amb un temps de 6:46:34.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)