Tennis

Una sòlida Swiatek jugarà la semifinal de París contra una sorprenent Maia

La número 1 mundial no dona opció a Gauff en la repetició de la final de l’any passat en els quarts

Iga Swiatek, la número 1 mundial, i Beatriz Haddad Maia, la catorzena cap de sèrie, s’enfrontaran en la semifinal del quadre femení de Roland Garros després de les seves victòries, de manera molt diferent, en els quarts de final. la polonesa s’ha mostrat molt sòlida, i la brasilera ha remuntat i ha donat la sorpresa.

Iga Swiatek ha derrotat per 6-4 i 6-2 Coco Gauff, sisena favorita, en la repetició del que va ser la final de l’any passat a París. La polonesa no ha donat cap opció a la seva rival, i malgrat que no ha fet un joc brillant si que ha sigut molt sòlid i ha sumat la setena victòria en set partits contra la nord-americana. Aquesta és la tercera semifinal d’Iga Swiatek a Roland Garros i en les altres dues ocasions, els anys 2020 i 2022, va passar a la final i va guanyar el títol.

Per a Beatriz Haddad Maia serà la seva primera semifinal en un gran eslam. Mai havia superat la segona eliminatòria en un dels quatre grans tornejos. La brasilera ha remuntat davant la tunisiana Ons Jabeur, la setena favorita, i s’ha imposat per 3-6, 7-6 (5) i 6-1. Iga Swiatek i Beatriz Haddad Maia només s’han enfrontat una vegada i el triomf va ser per la brasilera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)