Waterpolo

El Barceloneta torna imposar els galons al Sabadell (15-8) en la supercopa d’Espanya

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha tornat a imposar els galons per sobre de l’Astralpool CN Sabadell (15-8) i a la piscina de Sant Sebastià ha segellat la seva dinovena supercopa d’Espanya una setmana després d’haver assolit la copa Catalunya. L’equip mariner sempre ha portat la iniciativa i progressivament ha anat guanyant terreny al seu rival (2-1, 3-1, 6-3 i 4-3). Els màxims golejadors del conjunt local han estat Álvaro Granados (4), Bernat Sanahua (3) i Vince Vigvari (3), mentre que pels vallesans Vincenzo Renzuto (3) ha estat el més efectiu.

El terrassenc Álvaro Granados ha deixat la seva targeta de presentació només començar, amb un gol de penal i un de contraaatac. El CN Sabadell, però, ha replicat amb una altra transició ben resolta per Axel Corres i tres bones defenses en les tres superioritats marineres (2-1). En el segon quart, el jove internacional hongarès Vince Vigvari (2) ha afinat el punt de mira i ha pres el relleu a Granados en l’aspecte golejador. Alberto Barroso ha respost en una acció de superioritat, però Bernat Sanahuja ha signat el 5-2 amb què s’ha arribat a la mitja part.

Després del descans llarg, el conjunt d’Elvis Fatovic ha posat una marxa més i ha ampliat la renda amb una arrencada fulgurant (8-2), amb una canonada d’Alberto Munárriz, un penal executat per Vigvari i un gol en superioritat de Granados. El napolità Vincenzo Renzuto ha frenat l’embranzida local i ha donat aire al Sabadell (8-4). Però l’equip mariner ja anava embalat i amb un altre golàs de Granados, l’habilitat de Roger Tahull des de la boia i un altre contraatac de Sanahuja han deixat el parcial en 11-5 per replicar la tercera diana de Renzuto. Amb el partit i el títol decidit, l’últim parcial també ha estat mariner (4-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)