Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

COPA FEMENINA

Primer títol en joc a Terrassa

Vuit equips lluitaran per endur-se la copa de la Reina del camp del CD Terrassa, que compleix 100 anys

A partir d'avui i fins diumenge tindrà lloc a les centenàries instal·lacions del CD Terrassa la disputa de la vint-i-sisena edició de la copa de la Reina d'hoquei sobre herba. Es tracta del primer títol en joc d'aquesta temporada i vuit equips competiran per endur-se la copa que va aconseguir el 2010 el Club de Campo, màxim favorit d'aquesta edició. Fins a quatre equips catalans tractaran d'arribar a la final, com va fer el Junior l'any passat i trencar l'hegemonia madrilenya dels últims tres anys.

El club amfitrió, últim campió català de la competició –l'any 2007– té dipositades moltes esperances en aquesta copa, l'únic títol de la temporada al qual aspiren. Sense cap tipus d'opció en la lliga, tenen el factor camp a favor i amb una afició entregada l'any del seu centenari per intentar aixecar un títol en un any especial per a la institució. Al davant tindran el Polo de Barcelona en l'únic partit entre dos conjunts catalans dels quarts de final. Fet que podria repetir-se a semifinals si l'Egara venç la Real Sociedad, ja que es trobaria el guanyador del duel entre egarencs i barcelonins. El sorteig va determinar que aquest costat del quadre es consideri molt disputat, mentre que a l'altra banda el gran favorit per arribar a la final és el Club de Campo. Les madrilenyes juguen el partit inaugural contra Las Palmas i es trobarien en la següent eliminatòria amb el guanyador del partit entre l'Atlètic de Terrassa i l'Alcalá, els únics dos conjunts que no militen en el grup 1 de la divisió d'honor i que tractaran de ser la sorpresa del torneig.

EL QUADRE

Quarts de final
(1) Campo-Las Palmas
12.30 h (2) Atlètic-Alcalá
14.30 h (3) Egara-R. Sociedad
16.30 h (4) Terrassa-Polo
18.30 h
Semifinals. Demà
Guanyadors 1 - 2
12.00 h Guanyadors 3 - 4
14.00 h
Final. Diumenge
Final de consolació
10.00 h Final de copa
12:00h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)