Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

Salinas (SPiSP) tornarà contra el CAI dissabte en els quarts

El receptor del Sant Pere i Sant Pau José Antonio Salinas estarà dissabte a disposició del tècnic Alberto Toribio per afrontar al pavelló del Nàstic contra el CAI Terol el primer partit dels quarts de final de la superlliga. Aquesta eliminatòria es disputa al millor de tres partits. El primer es jugarà a Tarragona i el segon es disputarà a Terol el 9 d'abril. Si fos necessari un desempat es jugaria també a Terol l'endemà. Salinas es va fer un trencament fibril·lar en un bessó en el partit que el seu equip va perdre contra el Palma i va ser baixa en les tres últimes jornades de la competició. El receptor s'està entrenant amb normalitat amb els seus companys, tot i que el més lògic és que d'entrada Toribio aposti per Aleksandr Stevovski i Víctor Tey, els dos jugadors que van acabar la lliga de titulars en aquesta posició. Tot i que l'equip se'n va sortir prou bé sense ell contra el Vecindario amb Tey de titular, el paper de Salinas en tota la segona volta ha estat fonamental i els seus punts han ajudat a equilibrar l'atac dels tarragonins, una de les claus de l'evolució de l'equip.

Els aragonesos, amb la copa a la butxaca

El CAI Terol arribarà a Tarragona amb tota la confiança del món després d'haver conquerit la copa a les illes Canàries contra l'Unicaja dissabte passat. L'equip va celebrar el títol dilluns amb la seva afició, però tindrà temps per recuperar-se abans d'arribar a Tarragona. Els cooperativistes no han pogut esgarrapar ni un sol set els aragonesos en els dos partits de la fase regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)