Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

COPA DEL REI

El Club de Campo aspira a trencar l'hegemonia catalana

L'Atlètic Terrassa, vigent campió, té un debut exigent contra l'Egara

Avui comença, a les instal·lacions del CD Terrassa, la lluita per veure qui aixecarà, aquest diumenge, la copa del Rei, el primer títol en joc de la temporada d'hoquei sobre herba. Quatre clubs catalans competeixen per mantenir l'hegemonia dels equips de casa nostra en aquesta competició, que ja fa cinc anys consecutius que veu com un equip de Catalunya és proclamat campió. L'equip que defensa el tron és l'Atlètic Terrassa –campió el 2010 i el 2006–, i té com a entrenador Roger Pallarols, que assegura: «El nostre error seria considerar-nos favorits». «A un partit pot passar qualsevol cosa, a l'Egara mai se'l pot donar per mort», afegeix el tècnic. I és que el sorteig va voler que dos clubs de Terrassa s'hagin d'enfrontar en els quarts de final. L'Egara i l'Atlètic protagonitzen el partit estel·lar de la jornada d'avui. Els ratllats –campions el 2009 i el 2007– han perdut els dos duels directes amb els grocs aquesta temporada i confien que es trauran aquesta espina.

El guanyador del derbi egarenc s'enfrontarà al vencedor del duel entre el RC Polo i el RS Tenis de Santander. Els barcelonins parteixen com a favorits per superar la primera eliminatòria, tot i que el seu entrenador, Edu Fàbregas, adverteix: «Si l'equip surt a dosificar ho pagarem». El Polo és el «rei de copes», amb 25 títols al llarg de la seva història –l'última data de l'any 2008.

Pallarols i Fàbregas coincideixen a afirmar que el favorit al títol és el Club de Campo, co-líder en la lliga juntament amb l'Atlètic. «Són els que tenen més pressupost i els que més fitxen», afirma el tècnic groc, mentre que l'entrenador del Polo assegura: «Tenen un camí fàcil fins a la final, la resta patirem més desgast físic». El Club de Campo debuta contra Las Palmas, equip que tanca la classificació del grup 1 de divisió d'honor, i a les semifinals el rival dels madrilenys sortiria de l'emparellament entre el CD Terrassa i el Complutense. Els amfitrions compten amb el suport de l'afició de Les Pedritxes per mirar de donar la sorpresa i superar els quarts.

Les travesses preveuen una repetició de la final del 2010, en què l'Atlètic es va imposar al Club de Campo (1-0). Però ben segur que clubs com ara el Polo i l'Egara també volen dir la seva en aquest torneig, que reuneix els vuit millors equips de l'hoquei estatal.

EL PROGRAMA

Quarts (divendres)
(1) RS Tenis-Polo
13.00 h (2) Atlètic-Egara
15.00 h (3) Las Palmas-Campo
17.00 h (4) Terrassa-Complutense
18.30 h
Semifinals (dissabte)
Guanyadors 1 - 2
12.00 h Guanyadors 3 - 4
14.00 h
Final (diumenge)
Final de consolació
10.00 h Final de copa
12.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)