Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

LA COPA

L'Atlètic Terrassa i el Club de Campo hi tornen

Els grocs i els madrilenys compleixen els pronòstics i repetiran la final del curs passat

Els penals decideixen el duel amb el Polo, i el derbi madrileny acaba amb golejada

L'Atlètic Terrassa i el Club de Campo, que comparteixen el lideratge en la lliga de divisió d'honor, van complir els pronòstics i avui a les Pedritxes –a partir de les 12 del migdia– repetiran la final de copa de l'última edició. L'Atlètic defensarà un títol que també té com a recompensa el bitllet per a l'Eurolliga de la temporada vinent. El camí dels dos equips fins arribar a la final, però, va ser ben diferent. Els groc-i-negres van decidir per la mínima i en els penals un duel molt ajustat contra el RC Polo (1-2). El Club de Campo, d'altra banda, va passar com una piconadora per sobre del Complutense (7-0) en el derbi madrileny de semifinals.

En el derbi català, l'Atlètic va evidenciar la seva capacitat de jugar en els moments decisius. L'equilibri de la primera meitat es va trencar amb un gol de penal de Jordi Carrera a només 4 minuts del descans. Tot just començar el segon temps el Polo va respondre amb la mateixa moneda. Pau Quemada va superar la porteria defensada per Pol García-Gascón en el segon penal que executava. La diana decisiva es va originar en un penal mal servit pels groc-i-negres. La pilota va arribar a Jordi Carrera, que sense pensar-s'ho va entrar a l'àrea rival i va marcar l'1-2 amb un xut potent. Només restava un quart d'hora, i el RC Polo va posar setge a la porteria de l'Atlètic. Però la insistència del conjunt d'Edu Fàbregas no va tenir premi i fins a tres vegades la defensa terrassenca va frustrar ocasions bens clares de Pau Quemada.

Tota l'emoció de la primera semifinal va quedar en no res en la segona. El Club de Campo ja va sentenciar en el primer temps amb tres gols de Gonzalo Laso, César Sahuquillo i Jorge Rodríguez. Després de la represa la maquinària del Club de Campo va continuar a ple rendiment i els gols van anar caient al seu sarró, sense que el Complutense demostrés en camp moment capacitat de reacció. Laso i Rodríguez, per partida doble, i Andrés Mir i Eric Jan Iding van completar la golejada.

LES FITXES

RC POLO
1
ATLÈTIC TERRASSA
2
RC POLO:
Casanovas, Casasayas, Dabanch, A. Fàbregas, O. Fàbregas, J. Fàbregas, F. Fàbregas, Giménez, Masana, Piera, Quemada, Rey, Serra, Terraza, Turull i Wein.
ATLÈTIC TERRASSA:
Pañalba, Enric, Enrique, Torrente, P. Castelló, Delàs, Freixa, Guerrero, Oliva, Carrera, J. Castelló, Sala, Ballvé, Michel i Peremiquel.
GOLS:
0-1 (31') Carrera. 1-1 (38') Quemada. 1-2 (54') Carrera.
ÀRBITRES:
Estebanez i Iparraguirre.
CLUB DE CAMPO
7
COMPLUTENSE
0
CLUB DE CAMPO:
Trenchs, Gormley, Marín, Pérez-Pla, Sojo, Laso, Lainz, Rodríguez, Sahuquillo, Aguilar, Fernández, Mir, Tubau, Jan Iding, Schickendantz, i Markowsky.
COMPLUTENSE:
Álvarez, Antón, De Frutos, Esteban, Fernández, Garcia, González, Philippe, Martínez, Montoro, Ramon, Pacheco, Piñeiro, Sánchez i Renaud.
GOLS:
1-0 (20') Laso. 2-0 (30') Sahuquillo. 3-0 (33') Rodríguez. 4-0 (46') Laso. 5-0 (59') Fernández. 6-0 (63') Rodríguez. 7-0 (68') Jan Iding.
ÀRBITRES:
Requena i Martínez.

ELS RESULTATS

Quarts
RS Tenis-Polo
2-2 (3-4) Atlètic-Egara
1-1 (4-2) Las Palmas-Campo
1-2 Terrassa-Complutense
2-2 (3-4)
Semifinals
Polo-Atlètic
1-2 Campo-Complutense
7-0
Finals (avui)
Polo-Complutense
10.00 h Atlètic-Campo
12.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)