El Club de Campo s'imposa clarament a l'Atlètic en la final

Els madrilenys es vengen dels terrassencs de la final del 2010

Sergi Enrique
CAPITÀ ATLÈTIC TERRASSA
«Hem tingut possibilitat de guanyar fins al final, només els errors puntuals ens han allunyat del títol»
«Nosaltres hem tingut tres finals en aquesta copa, ells han arribat més frescos»
Juan Lainz
CAPITÀ CLUB DE CAMPO
«Últimament ens costava molt guanyar-los, és una satisfacció enorme»
«El 0-3 a la mitja part era un pal molt dur per a ells»

El Club de Campo es va imposar a l'Atlètic de Terrassa en la final de la copa del Rei d'hoquei sobre herba. Els madrilenys no van permetre que es repetís per sisè any consecutiu la imatge d'un equip català aixecant el títol de copa. Va ser una repetició de la final del 2010, però al contrari del que va passar l'any passat, ahir el Club de Campo va ser superior als grocs i es va proclamar nou campió. El duel entre els dos colíders de la divisió d'honor es presumia molt igualat, però els madrilenys van trencar el partit molt aviat.

El golejador del Club de Campo, Willy Schickendantz, va anotar un gol en el minut dos que deixava encarrilada la final i obligava els terrassencs a arriscar. L'Atlètic ho va intentar, però vint minuts després del primer gerro d'aigua freda va arribar el segon. El davanter italoargentí va marcar el seu segon gol del partit i el tercer en tota la competició –va ser proclamat pitxitxi del torneig–. Els catalans van veure com la final es posava molt costa amunt quan Jorge Rodríguez va transformar un penal i augmentava la distància entre els dos conjunts a tres gols abans de la mitja part.

En el segon temps l'Atlètic va sortir amb la clara intenció de remuntar el partit i va disposar de moltes ocasions de gol, però Xavi Castillano les va desbaratar gairebé totes. El porter del Club de Campo i exjugador de l'Atlètic –escollit millor porter del torneig– no va poder fer res en el penal llançat per Albert Sala en el minut 46. Els terrassencs, a les seves files disposen del que va estar designat com a millor jugador del torneig –Roc Oliva–, van llançar fins a deu penals més, però el resultat no va canviar més fins al xiulet final.

Amb aquest triomf el Club de Campo obté un bitllet per disputar la EHL del 2012 i aconsegueix el doblet de copa del Rei, ja que l'equip femení va conquistar el mateix títol fa una setmana. L'equip madrileny, que ja acumula 12 títols, no era campió des del 2005.

ATLÈTIC TERRASSA
1
CLUB DE CAMPO
3
ATLÈTIC TERRASSA:
Pañalba, Enric, Enrique, Torrente, Pujal, Castello, Delas, Freixa, Guerrero, Oliva, Carrera, Castello, Sala, Ballve, Michel, Peremiquel.
CLUB DE CAMPO:
Castillano, Gormley, Marin, Perez-Pla, Sojo, Laso, Lainz, Rodríguez, Sahuquillo, Aguilar, Fernandez, Mir, Tubau, Iding, Schickendantz, Markowsky.
GOLS:
0-1 (2') Schickendantz. 0-2 (23') Schickendantz. 0-3 (33') Rodríguez 1-3 (46') Sala.
ÀRBITRES:
Vazquez i Garcia-Lizana.

El Polo acaba tercer

El RC Polo de Barcelona va finalitzar el torneig en tercera posició, després d'imposar-se a la final de consolació al Complutense (2-0). Els barcelonins van sortir amb moltes ganes al camp i en només 10 minuts ja havien anotat els dos gols que finalment serien definitius. Dabanch va obrir la llauna en el minut dos de partit i Àlex Fàbregas va sentenciar els madrilenys en el vuit. Aquest triomf dóna moral al Polo, que lluita amb el Complutense per la quarta posició de la lliga, per creure en la possibilitat d'accedir al play-off.