Hoquei sobre herba

TENNIS DE TAULA

ASCENS A LA SUPERDIVISIÓ

En el bon camí

El TT Tramuntana anirà amb les possibilitats intactes a Extremadura

El conjunt figuerenc es manté tercer a quatre partits del final

El CTT Tramuntana va superar la primera meitat de la segona fase de la lliga aquest cap de setmana amb bona nota, havent guanyat tres dels quatre partits disputats, i anirà a la segona meitat de la fase, que es fa aquest cap de setmana a Almendralejo a Extremadura, com a tercer, coneixedor que només pugen els dos primers, ara mateix l'Hispalis de Sevilla (amb tres victòries com els figuerencs a Valladolid aquest dissabte i diumenge passat) i el Collosa, intractable al seu terreny, que va vèncer els quatre partits disputats. Ara mateix, el Tramuntana, tot i haver-ho fet molt bé, és una victòria més lluny de la zona d'ascens, que abans d'anar a Valladolid. Les possibilitats, però, estan intactes perquè el Tramuntana ha de jugar en la concentració d'Almendralejo (dissabte i diumenge d'aquesta setmana) altre cop amb l'Hispalis i, a més, els sevillans i el Collosa han de jugar entre ells. L'ascens encara és, doncs, possible.

En els quatre partits disputats a Valladolid, l'únic mal moment dels figuerencs van ser en el primer enfrontament contra l'Hispalis, duel que van acabar cedint per 3-4 amb un únic enfrontament decebedor, el doble de Kumar i Piella contra Diego Temperley i Juan Gómez, que es va decantar pels segons per 1-3. En aquest enfrontament, Piella havia vençut en els seus dos individuals i Kumar, en un. En l'altre va cedir contra JM Gómez. A banda d'aquests ajustadíssim Tramuntana-Hispalis, el conjunt figuerenc va imposar-se en els altres tres enfrontaments col·lectius. A diferència del matí, dissabte a la tarda, el doble va resultar decisiu contra l'Almendralejo, el conjunt que actuarà d'amfitrió en la concentració d'aquest cap de setmana. En aquest cas, Kumar i Piella van resultar superiors a la parella extremenya formada per Juan Bautista Pérez i Antonio García i van decantar al seu favor el partit decisiu (4-3). En els dos enfrontaments de diumenge, el Tramuntana no va haver de recórrer al doble per tombar el partit al seu favor. A primera hora del matí van vèncer el San Sebastián de los Reyes per 4-2. Posteriorment, en l'enfrontament contra el Cartama de Màlaga també es van estalviar el doble i un altre cop van vèncer per 4-2. L'ascens a la màxima categoria depèn de trobar la manera d'abastar una de les dues primeres posicions ara a les mans de l'Hispalis i el Collosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)