Voleibol

VOLEIBOL

El Barça jugarà la Challenge Cup

L'equip de Toni Alemany va acabar tercer la fase regular i va ser semifinalista de la superlliga

La gran temporada del FC Barcelona, tercer en la fase regular i semifinalista en els play-off de la superlliga, tindrà la seva recompensa amb vista al curs vinent amb la classificació per jugar la Challenge Cup, la tercera competició continental. Sens dubte, serà un gran al·licient per preparar la pròxima campanya després d'un any que ja ha estat molt elogiat per filosofia de joc, trajectòria i resultats. L'equip de Toni Alemany va tancar el curs dissabte passat amb la tercera derrota contra el totpoderós CAI Terol, el vigent campió de la superlliga i la copa. L'altre finalista és l'Unicaja Almeria. El guanyador disputarà la Champions i el segon classificat, la CEV Cup. El Numància de Sòria, quart en la fase regular i l'altre semifinalista en els play-off, jugarà com el Barça la Challenge Cup. En les dues temporades anteriors, el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, també s'havia classificat per jugar competicions europees, però hi va acabar renunciant per problemes econòmics.

El bon paper del Barça en la superlliga també ha tingut la seva extensió en la selecció estatal amb la convocatòria de fins a sis jugadors –Sergi Arranz, Manuel Parres, José M. Sugrañes, Àngel Galindo, Fran Rodríguez i Aharon Gámiz– per a la concentració que es farà a partir de diumenge al CAR de Sant Cugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)