Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

«PLAY-OFF»

L'Atlètic i el Club de Campo forcen el tercer partit

Igualen la sèrie de semifinals contra l'Egara i el RC Polo, respectivament

Caldrà esperar a avui per conèixer els dos finalistes de divisió d'honor masculina després que l'Atlètic Terrassa i el Club de Campo aconseguissin ahir allargar la sèrie de semifinals fins al tercer i definitiu partit, que afronten amb el factor camp a favor. Els grocs, vigents campions de lliga, van imposar-se per un clar 3-0 a l'Egara, mentre que el conjunt madrileny va superar el RC Polo per 2-1. Uns resultats que contraresten les derrotes per 3-2 que havien encaixat en el primer partit de l'eliminatòria.

El derbi terrassenc per excel·lència es va resoldre en la segona part, en la qual l'Atlètic va marcar el seus tres gols a càrrec de Sergi Enrique, aprofitant un penal stroke (45'), Flo Michel (52') i Ignasi Freixa (64'). El del darrer el va propiciar un refús en un penal.

A Madrid, també va ser necessari esperar a la segona part per trencar el marcador inicial. Willy Shickenantz va avançar el Club de Campo mitjançant un penal. El jugador polista Àlex Casasayas va retornar l'equilibri (1-1), però Shickenantz va tornar a aparèixer per establir el definitiu 1-2 favorable als madrilenys.

LES SEMIFINALS

Primer partit
Egara - Atlètic Terrassa
3-2
RC Polo -Club de Campo
3-2
Segon partit
Atlètic Terrassa - Egara
3-0
Club de Campo - RC Polo
2-1
tercer partit
Atlètic Terrassa-Egara
avui (12.30 h)
Club Campo-RC Polo
avui (13.00 h)

La Real Sociedad, a la final femenina

La semifinal entre la Real Sociedad i el Polo per un lloc en la final femenina s'ha resolt a favor de les basques, que ahir van aconseguir el seu segon triomf. Com en el primer, va ser necessari el llançament d'strokes per desfer l'empat (1-1) amb el qual va acabar el matx. L'altra semifinal es resoldrà avui després que el Club de Campo aconseguís reequilibrar l'eliminatòria contra l'Egara amb un 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)