Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

El SPiSP vol recuperar Saucedo

El jugador sevillà, que ha jugat en les files del Barça el darrer curs, també té una oferta del Niça

La desaparició del Barça com a conjunt d'elit de la superlliga ha situat de manera clara i evident l'oposat sevillà Gustavo Saucedo en el mercat. De moment, ha transcendit que dos dels seus exequips, el Sant Pere i Sant Pau i el Niça, el volen recuperar per jugar-hi la temporada vinent. El conjunt tarragoní s'ha adreçat al jugador expressant el seu desig de que torni a la disciplina cooperativista. El contacte es va produir en una conversa entre el nou tècnic, Eric Bescós i Saucedo, companys diversos temporades en l'equip. Saucedo va jugar durant 10 temporades en dues etapes en el club i en el darrer exercici va aprofitar l'oportunitat que li donava el Barça de fer un salt endavant.

El Niça, que militarà en la segona divisió francesa i que ja va tenir en les seves files Saucedo durant tres temporades (2001/2004) ja ha fet una bona oferta al jugador, tot i que en aquest cas la llunyania amb Tarragona, on viu des de fa anys el jugador sevillà, seria un element en contra, tot i que no insalvable. L'oposat, que ha jugat les dues darreres semifinals de la superlliga amb el Barça i el SPiSP acreditant un gran rendiment, també suscita l'interès d'un equip de la superlliga espanyola el nom del qual no ha transcendit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)