Hoquei sobre herba

Un gol de Malda els deixa les semifinals a tocar

Hoquei sobre herba. Les de Salva Indurain van protagonitzar la sorpresa contra Holanda (1-0) en la segona jornada de l'europeu

Amb un únic gol de la basca Bárbara Malda (6') n'hi va haver prou perquè la selecció espanyola femenina, la majoria de les quals catalanes, derrotés Holanda per segon cop i protagonitzés la sorpresa de la segona jornada de l'europeu d'hoquei sobre herba. La gran defensa de les jugadores de Salva Indurain va acabar sent fonamental en la victòria contra les principals favorites per al títol. La classificació per a les semifinals és gairebé un fet i només una derrota per sis gols o més contra l'Azerbaidjan, demà, les apartaria de la lluita per les medalles i per la classificació olímpica.

Avui arriba el torn per als catalans de l'equip espanyol masculí, que s'enfrontaran contra l'amfitriona Alemanya. En el debut en la competició, Pau Quemada va fer un hat-trick i va fer que Espanya obtingués una victòria fàcil contra Rússia (5-0).

CLASSIFICACIONS

Dones. Grup A
Espanya - Holanda
1 - 0
Azerbaidjan - Itàlia
5 - 3
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
Espanya
2 2 0 0 5 0
6
Holanda
2 1 0 1 8 1
3
Azerbaidjan
2 1 0 1 5 11
3
Itàlia
2 0 0 2 3 9
0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)