Hoquei sobre herba

Espanya vol substituir Bèlgica i fer el preolímpic

Hoquei sobre herba. La selecció belga masculina va certificar el passaport per a Londres i els espanyols van ser sisens i no tenen plaça

La Federació Espanyola d'Hoquei sobre Herba ha demanat l'organització dels tornejos preolímpics masculí i femení de la zona europea per facilitar l'accés als Jocs de Londres de l'any vinent. La selecció masculina va acabar sisena en l'europeu i no es va classificar, i les noies tampoc no van reeixir tot i que van acabar quartes. Tant el preolímpic masculí com el femení s'han de disputar la pròxima primavera a Bèlgica, però es dóna la circumstància que la selecció belga masculina ja es va guanyar el passaport olímpic, justament en detriment d'Espanya, quan la va derrotar per 2-3 en els quarts de l'europeu. L'equip de Dani Martín, format majoritàriament per catalans, va cedir posteriorment contra Irlanda en el partit per al cinquè i sisè llocs. L'equip femení belga, en canvi, encara ha de lluitar per obtenir plaça i això dificulta la proposta espanyola. Una de les possibles seus si la federació europea acceptés el canvi seria València, ja que hi ha una pista amb herba blava similar a la que es jugarà a Londres. Ja hi ha sis places masculines concedides per als Jocs i les altres tres seran per als campions dels preolímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)