Hoquei sobre herba

El Club de Campo goleja el Barça i és el primer líder

Hoquei sobre herba. Atlètic, Egara i Polo també comencen amb triomf

El contundent 0-10 que va clavar el Club de Campo al FC Barcelona –nouvingut a la màxima categoria– permet a l'equip madrileny situar-se com a primer líder de la divisió d'honor masculina d'hoquei sobre herba. Pel que fa al defensor del títol, l'Atlètic Terrassa, també va estrenar-se a la lliga amb una victòria solvent, gestada a la segona meitat, contra el Benalmádena. “Només van poder arribar al descans amb un 1-0 amb un gol de Roc Oliva”, va explicar el tècnic groc Roger Pallarols, més satisfet de la imatge mostrada per l'equip després del descans: “En la segona meitat hem jugat millor i hem creat força ocasions.”

Tampoc van fallar dos candidats més al títol, el RC Polo i l'Egara. Els barcelonins van imposar-se per 4-1 al Pozuelo en un matx que al descans ja dominava per 2-0. Els ratllats, per la seva banda, van resoldre la visita a Santander superant per 3-6 el RS Tenis, amb tres gols marcats en cada part. “He vist l'Egara més fort que l'any passat”, va destacar el tècnic rival, Alejandro Siri.

Pel que fa al Complutense i el CD Terrassa, van completar la jornada sumant un punt (2-2).