Rugbi

Els All Blacks amenacen de no participar en la copa del món del 2015

Rugbi. Nova Zelanda recorda que participar al seu propi país li costa vuit milions d'euros i que anar a Europa seria una ruïna

El president de la Unió de Rugbi de Nova Zelanda, Steve Tew, ha advertit a la premsa del seu país que els All Blacks no competiran en la copa del món de rugbi del 2015, que es farà a Anglaterra, s'hi han d'afrontar les actuals despeses econòmiques que es demanen als equips. Tew assegura que la participació de l'equip en l'actual copa del món costa a la unió uns 8 milions d'euros, una xifra que es multiplicaria pel fet d'estar-se gairebé dos mesos a Anglaterra. “La federació internacional (IRB) ha de començar a distribuir els diners que flueixen al voltant del campionat. Totes les federacions que hi participen tenen significants pèrdues econòmiques. És absurd que passi això en un dels esdeveniments esportius més publicitats. Amb el model econòmic actual és impossible fer front a la participació en la copa del món del 2015”, va declarar Tew, que també va insistir que farà tot el possible perquè l'IRB solucioni aquest conflicte.

Samoa, a vida o mort

El mundial continua avui amb el partit que disputarà l'equip del Pacífic contra Sud-àfrica. Als primers només els val la victòria per accedir als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)