Hoquei sobre herba

L'Atlètic Terrassa i el Polo passen com a segons de grup al KO16 de l'Eurolliga

Hoquei sobre herba. L'Atlètic va perdre contra l'amfitrió Uhlenhorst Mülheim alemany per 2-4, i el Polo, contra els anglesos del Beeston per 1-3

Tant el Polo com l'Atlètic aspiraven a quedar com a primers dels seus respectius grups de l'Eurolliga d'hoquei sobre herba que s'està disputant a Mülheim, Alemanya. Els dos conjunts catalans ja estaven classificats pels vuitens de final (KO16) de l'Eurolliga després de guanyar els seus compromisos de dissabte, però en l'última jornada d'ahir, la cosa no va anar tan bé i s'hauran de conformar amb el pas als vuitens de final com a segons de grup.

L'Atlètic Terrassa, enquadrat en el grup B, no va poder vèncer l'Uhlenhorst Mülheim, l'amfitrió alemany, que acaba com a primer de grup després de guanyar els grocs per 2 a 4. Ja en el primer minut de joc es veia que no seria el dia de l'Atlètic, que desaprofitava un penal a favor. Tres minuts més tard els alemanys estrenaven el marcador i l'Atlètic tornava a fallar un penal al segon quart. Ja en la segona part, Roc Oliva va aconseguir l'empat en el minut 2 de la represa, però només dos minuts més tard, l'equip amfitrió es va tornar a posar al davant aprofitant un penal. El partit va continuar amb un clar domini alemany, que abans de l'últim descans va sumar dos gols més. En l'últim quart, l'Uhlenhorst va jugar uns minuts amb un home menys, però l'Atlètic no va saber aprofitar la superioritat numèrica i va patir dins de la seva àrea. En els últims instants del partit, l'Atlètic va desaprofitar fins a tres penals córner i a tres minuts per al final els de Can Salas marcaven el segon gol de punxada, que deixaria el marcador definitiu de 2-4.

Per la seva part, el Polo, del grup C, tampoc va poder guanyar el seu partit, que l'enfrontava al Beeston, el campió anglès, i va acabar cedint per 1 a 3. Els barcelonins van encaixar el primer gol en el minut 6 de joc, obra de David Ames, i no va ser fins al minut 40 que Gabriel Dabanch, mitjançant un penal, va aconseguir equilibrar el marcador. Ja en el segon període, Martin Scalon (minut 51) i Jonathan Beckers (minut 59) van fer dos gols més per al Beeston, que va aprofitar el seu major poder ofensiu per acabar imposant-se. Amb aquesta derrota, el Polo també ha acabat com a segon de grup per sota del mateix Beeston.

Fins a Setmana Santa

Els vuitens de final de l'Eurolliga es jugaran del 6 al 9 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa, en una seu encara per determinar, tot i que hi ha molts números perquè es jugui en terres holandeses.

Sense gaire temps per descansar, tant l'Atlètic com el Polo tenen partit de lliga dimecres que ve. L'Atlètic s'enfrontarà al seu veí, el CD Terrassa, i el Polo, també, ja que se les heurà amb el Barça.