Rugbi

La USAP i La Vila debuten a Europa

Rugbi. Serà el primer cop en la història que dos equips dels Països Catalans coincideixen en una mateixa competició europea, concretament en la Challenge Cup. La USAP debuta avui a casa contra l'Exeter Chiefs, mentre que La Vila ho farà demà contra l'Agen

Fet històric el que es viurà aquesta temporada en el món del rugbi. Per primer cop veurem dos equips dels Països Catalans disputant la mateixa competició europea. Estem parlant de la USAP de Perpinyà i de La Vila de Vila Joiosa (Alacant), que jugaran l'Amlin Challenge Cup, la segona competició europea rere la Heineken Cup.

La USAP va arribar a semifinals de l'edició passada de la Heineken Cup, però la mala temporada que van fer l'any passat en el Top 14 li va passar factura, i aquest any s'haurà de conformar a ser un dels favorits de la Challenge Cup, competició que no juga des del 2001. La USAP ha quedat enquadrada en el quart grup de la competició juntament amb el Prato (Itàlia), els Gwent Dragons (Gal·les) i l'Exeter Chiefs (Anglaterra). Aquests últims seran el rival de la USAP en el debut d'avui a les set de la tarda a l'estadi Aimé Giral de Perpinyà, on en principi els locals no han de tenir problemes per guanyar el partit.

Per la seva banda, La Vila, del cinquè grup, jugarà en aquesta primera fase contra l'Agen (França), el Brive (França) i el Sale Sharks (Anglaterra). Els de Vila Joiosa s'estrenaran demà a les quatre de la tarda rebent l'Agen, un rival que destaca per tenir una defensa que encaixa molt pocs punts i una primera línia molt física.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)